a rekordkísérletről

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2020-ban is megrendezi nagy sikerű országos gyerekemelési rekordkísérletét, amely azonban a koronavírus okozta korlátozások miatt a virtuális térbe költözik.

 

Tavaly több mint tízezren vettek részt a programon az ország 25 városában és több határon túli településen családi napok, gyerekrendezvények keretében, ahol egyszerre emelték magasba gyerekeiket szüleik. Ezzel mutattuk meg, hogy a gyerek a legnagyobb értékünk és örömforrásunk, és hogy családban élni jó dolog.

 

Most is nagy gyerekemelésre hívunk minden szülőt, ám ezúttal az online térben leszünk együtt. Április 29-én 11 órakor tarts velünk, emelj otthon! Varázsolj mosolyt a nagyszülők, rokonok, barátok arcára, akik nem lehetnek most veletek! Otthon emel az egész ország: gyereket a magasba! 

 

Örökítsd meg az emelést és töltsd fel az erről készült videót a Feltöltés menüpontban, hogy mindenkinek megmutathassuk egy hangulatos kisfilmben, milyen az, amikor egy egész ország emel! Ha kíváncsi vagy a tavalyi rekordkísérletre, kattints át a Galériára!