KIK VAGYUNK?

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat 2009-ben Kopp Mária professzor asszony alapította. A civil szervezet célja, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek. Nevünk a mesék hőseire utal, miszerint a harmadik királyfi vagy királylány menti meg a király országát. A családbarát szemléletet és a gyermekvállalást támogatjuk függetlenül attól, hogy valaki egy ill. két , vagy három ill. több gyermeket szeretne. Önkénteseink és egyre szélesebb kört magába foglaló közösségünk azon dolgozik, hogy a társadalom legyen minél inkább családbarát, a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályok elháruljanak, a munka és a magánélet egyensúlyba kerüljön. 

 

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom olyan, mint egy nagy család, csak nekünk nem a családfánk közös, hanem a céljaink. Ugyanolyan hétköznapi emberek vagyunk, mint Te vagy a szomszédod. Szívvel-lélekkel teszünk azért, hogy minél több önfeledt királyfi és királylány szaladgáljon a játszótéren, a parkban vagy épp a kertben, egyszóval körülöttünk: ott, ahol élünk, a Kárpát-medence szívében.

 

Minden egyes nap azért kelünk fel, hogy a világot egy kicsit szerethetőbbé, élhetőbbé és jobbá tegyük. Ehhez a megoldást mi abban látjuk, ha minél több gyermek jön a világra, mert övék a jövő, amihez az alapokat nekünk kell leraknunk, itt, a jelenben.

 

Bővebb információ: 

https://www.haromkiralyfi.hu/ 

info@gyereketamagasba.hu

info@haromkiralyfi.hu